Ikzelf ben al een tijdje werkzaam in de media-industrie, hier heb ik ook voor gestudeerd, ik ben altijd erg blij geweest in deze sector en zou dus ook niet anders willen als wat ik nu doe. Nu is een oude vriendin van mijn studie ontslagen bij haar vorige baantje. Ik heb haar meteen verteld over de wereld waar ik in werk. Aangezien zij na onze opleiding de horecasector in is gegaan was het weer helemaal nieuw voor haar om te werken in de online marketingsector. Ze was meteen enthousiast en wilde eerst wat meer informatie over een baan in deze sector, helaas kon ze bij ons bedrijf niet aan de slag. Maar een bedrijf waarmee wij ooit wel eens mee in contact zijn gekomen, Online Infinity dus leek ons wel een geschikte plek. We zijn daar samen langsgegaan, ik had de medewerkers van Online Infinity lang al niet meer gesproken dus dat leek mij wel gezellig! Mijn vriendin was harstikke blij toen we aankwamen in het kantoor van Online Infinity! De Onlinemarketingkant sprak haar zeker aan. Zij hebben ons precies uitgelegd hoe zij ten werk gaan en wat hun normen en waarden zijn op de werkvloer. Ook kregen we een rondleiding door het kantoor wat praktisch oogt, maar ook een thuisgevoel geeft. Kort samengevat, mijn vriendin was zeker te spreken over Online Infinity uit Rotterdam

online-infinity.nl